Welk onderwijs is er nodig om dakdekker te zijn?

Een dakdekker, dakmonteur of dakdekker is een handelaar die gespecialiseerd is in dakconstructie. dakdekkers vervangen, repareren en installeren de daken van gebouwen, met behulp van een verscheidenheid aan materialen, waaronder gordelroos, bitumen en metaal. Wikipedia Veel werkgevers die dakdekkers inhuren, hebben op zijn minst een middelbare schooldiploma of gelijkwaardig nodig, zoals een GED. Het is belangrijk om een middelbare schooldiploma te behalen, omdat het waarschijnlijk is dat uw leeftijdsgenoten die voor dezelfde functie solliciteren ook op zijn minst een middelbare schoolequivalent hebben.

Je leert ook veel fundamentele vaardigheden op school die werkgevers aanspreken, zoals basiswiskunde en lezen. De cursussen die je op de middelbare school volgt, kunnen je helpen je voor te bereiden op een carrière na je afstuderen, als dakdekker of anderszins. Hoewel de meeste dakdekkers tijdens het werk leren, kunnen sommigen het beroep betreden via een leerlingprogramma. Er zijn geen specifieke onderwijsvereisten voor dakdekkers.

Bureau of Labor Statistics (BLS), dakdekkers krijgen hun opleiding via 3-jarige leerlingprogramma's, die worden verzorgd door lokale dakdekkers vakbonden. Toekomstige dakdekkers moeten minstens 144 uur per jaar volgen in klassikale training en 2.000 uur training op het werk. In de klas leren leerlingen over gereedschap, veiligheid en constructie. Ze zullen ook werken op werklocaties onder de voogdij van meer ervaren dakdekkers.

Om dakdekker te worden, heb je geen formele opleiding nodig. Sommige werkgevers hebben mogelijk kwalificaties nodig, zoals voorafgaande opleiding of ervaring met dakinstallatie, maar er zijn leerlingprogramma's om nieuwe dakdekkers de vaardigheden te leren die ze nodig hebben voor de baan. Je moet wel kunnen voldoen aan de fysieke eisen van dakbedekkingen. Het hijsen van zware materialen, het beklimmen van ladders, buigen en knielen op schuine oppervlakken en buiten werken onder alle weersomstandigheden zijn allemaal essentiële verantwoordelijkheden voor dakdekkers.

Je kunt met weinig ervaring een carrière in dakbedekking beginnen en leren door training bij een aannemer of ervaren dakdekker. Hoewel er misschien niet veel handelsscholen zijn die specifiek helpen bij het opbouwen van een carrière in dakbedekking, kunt u overwegen om aanvullende opleiding in bouwbeheer of een gerelateerd vakgebied te volgen. Hoewel er geen specifieke licenties of certificeringen nodig zijn om dakdekker te worden, zijn andere cursussen die u een voorsprong kunnen geven in de branche mechanisch tekenen, bouwen en bouwen, wiskunde en tekenen en lezen van blauwdrukken. Hoewel er geen specifieke onderwijsvereisten zijn voor dakdekkers, worden middelbare schoolcursussen wiskunde, winkel, mechanisch tekenen en blauwdruklezen als nuttig beschouwd.

Hoewel een werkgever misschien niet vereist dat u een dakbedekkingsvergunning heeft, kan dit u helpen een positie in het veld veilig te stellen. Vereisten voor dakdekkers, hoe dakdekkers te worden, diploma vereist om dakdekker te zijn, Dakdekkers licentie en certificeringen, majors om dakdekker te worden, is het moeilijk om dakdekker te worden en hoe lang duurt het. Mensen die dakbedekking als carrière willen beginnen, moeten een gespecialiseerd leerlingcurriculum volgen, een basisonderwijskwalificatie die vereist is voor de baan. Je moet ook kunnen voldoen aan de fysieke vereisten van het werk, zoals de sterkte en balans die nodig is om een dak te vervangen of te repareren.

Elke staat kan variaties hebben in wat nodig is om een vergunning als dakdekker te hebben, dus het is belangrijk om contact op te nemen met uw staat om te zien wat u nodig hebt om een vergunning te krijgen om als dakdekker te werken. Om dakdekker te worden, heb je meestal geen formele opleiding nodig en krijg je vaak ervaring op tijdens het werk. Werkgevers in de branche waarderen het hebben van dakdekkers in het team die zullen werken om zichzelf en hun team veilig te houden, en zullen het werk op tijd en correct voltooien om aan de vereisten van het project te voldoen.