Hoeveel verdienen dakdekkers?

Op basis van recente vacatures op ZipRecruiter is de arbeidsmarkt voor dakdekkers in zowel Chicago, IL als omgeving zeer actief. Met deze 10 steden met gemiddelde salarissen die hoger zijn dan het nationale gemiddelde, lijken de kansen op economische vooruitgang door van locatie te veranderen als dakdekker buitengewoon vruchtbaar te zijn. En hoewel er veel dingen zijn om in te gaan op hoeveel je specifiek kunt verwachten te verdienen, zijn er echt goede gegevens voor gemiddelde salarissen voor dakdekkers per staat in heel Amerika, uitgesplitst naar anciënniteitsniveau. Dakdekker bedekt daken met dakbedekkingsmaterialen, zoals samenstelling gordelroos of platen, houten dakspanen, of asfalt en grind, om dak waterdicht te maken.

Als u gekwalificeerd bent, kan het aannemen van een van deze gerelateerde dakdekker banen u helpen meer geld te verdienen dan dat van de gemiddelde dakdekker positie. Vervolgens rangschikten we elke staat op basis van dit criterium met de staat met de hoogste salarisindex als hoogste gemiddelde salaris voor dakdekkers. De mogelijkheid van lagere kosten van levensonderhoud kan de beste factor zijn om te gebruiken bij het overwegen van locatie en salaris voor een dakdekker. We vonden minstens vijf banen gerelateerd aan de functiecategorie Dakdekker die meer per jaar betalen dan een typisch Dakdekker salaris.

Om het meest nauwkeurige uursalarisbereik voor Roofer-banen te schatten, scant ZipRecruiter voortdurend zijn database met miljoenen actieve banen die lokaal in heel Amerika worden gepubliceerd. Staten en gebieden met de hoogste gepubliceerde werkgelegenheid, locatiequotiënten en lonen voor dakdekkers worden verstrekt. Dakdekker zijn is bekend met standaardconcepten, praktijken en procedures binnen een bepaald vakgebied.