Waar worden dakdekkers het meest betaald?

Commerciële dakdekkers kunnen het meeste geld verdienen in deze 5 StatenNew York. Als u gekwalificeerd bent, kan het aannemen van een van deze gerelateerde dakdekker banen u helpen meer geld te verdienen dan dat van de gemiddelde dakdekker positie. Dakdekkers kunnen hun vak leren door middel van een formele stage die drie jaar duurt, inclusief klassikale instructie en betaalde ervaring op het werk. En hoewel er veel dingen zijn om in te gaan op hoeveel je specifiek kunt verwachten te verdienen, zijn er echt goede gegevens voor gemiddelde salarissen voor dakdekkers per staat in heel Amerika, uitgesplitst naar anciënniteitsniveau.

Het instapsalaris (gemeten aan de hand van het salaris van de laagste 10% betaalde verdieners) en het aantal tewerkstelling van dakdekkers in die staten worden ook weergegeven in de tabel. Ook heeft een opmerkelijke toename van zwaar weer dakdekkers de afgelopen jaren erg druk gehouden, en die trend zal naar verwachting doorgaan. De mogelijkheid van lagere kosten van levensonderhoud kan de beste factor zijn om te gebruiken bij het overwegen van locatie en salaris voor een dakdekker. Vervolgens rangschikten we elke staat op basis van dit criterium met de staat met de hoogste salarisindex als hoogste gemiddelde salaris voor dakdekkers.

Om het meest nauwkeurige uursalarisbereik voor Roofer-banen te schatten, scant ZipRecruiter voortdurend zijn database met miljoenen actieve banen die lokaal in heel Amerika worden gepubliceerd. Staten en gebieden met de hoogste gepubliceerde werkgelegenheid, locatiequotiënten en lonen voor dakdekkers worden verstrekt. Op basis van recente vacatures op ZipRecruiter is de arbeidsmarkt voor dakdekkers in zowel Lexington, KY als in de hele staat Kentucky niet erg actief omdat er momenteel maar weinig bedrijven aannemen. We vonden minstens vijf banen gerelateerd aan de functiecategorie Dakdekker die meer per jaar betalen dan een typisch Dakdekker salaris.

Met deze 10 steden met gemiddelde salarissen die hoger zijn dan het nationale gemiddelde, lijken de kansen op economische vooruitgang door van locatie te veranderen als dakdekker buitengewoon vruchtbaar te zijn.