Is het de moeite waard om dakdekker te zijn?

Dakbedekking is een geweldige carrière voor de juiste persoon. Er is een sterk persoon met een geweldige houding voor nodig om succesvol te zijn als dakdekker. In veel gevallen dragen de organisatorische vaardigheden van een persoon, gecombineerd met fysieke vaardigheden en een geweldige houding bij aan het succes op lange termijn van een dakbedekkingsprofessional. Voor nieuwe werkzoekenden op de markt van vandaag is dakdekker zijn een carrière die niet zo algemeen bekend is, daarom kan het gestaag werk bieden.

Als dakdekker volg je training over het werken aan verschillende soorten gebouwen, waaronder commerciële en residentiële gebouwen. Hieronder vindt u een beschrijving van wat een dakdekker precies doet, en hoe u dakdekker kunt zijn. Dakbedekking kan heet zijn, hard werken. Daar kun je echt niet omheen.

Maar het is ook een absoluut essentieel onderdeel van woningbouw en een haalbare carrièreoptie. We spraken met Pat Overson, die sinds 1982 een dakbedekkingsbedrijf runt in Mesa, Arizona, om erachter te komen wat hij wenste dat hij had gekend toen hij zijn carrière in de handel begon.